בעקבות כך, התעניינה המאזינה בנוגע לנשנוש תפוחים מיובשים: "ממש טעים ולא מתוק, זה נורא?". ד"ר רוזמן השיבה לשאלתה, וטענה כי "זה לא עם שמן או סוכר זה רק תפוח מיובש, את צריכה להתייחס לזה כמו לפרי עצמו. מבחינה תזונתית לא הייתי אומרת שזה עדיף. מבחינת סוכר זה כמו הפרי, מבחינה תזונתית זה פחות טוב כי אין ויטמינים והרבה פחות נוגדי חימצון שנהרסים בייבוש ובאחסון לאורך זמן".
המאזינה ביקשה להישאר על קו התפוחים, אך הפעם התעניינה בערך התזונתי של תפוחי האדמה כמאכל האהוב עליה - פירה עם חמאה. "פירה הכי לא טוב לסכרת, ואם את משלבת עם חמאה את מוסיפה מלא קלוריות", ציינה רוזמן.