אל תשאירו בחוץ: כך התפוח שומר על טריותו לאורך זמן במקרר | מאיה רוזמן

ד"ר מאיה רוזמן השיבה לשאלה שנשאלה ע"י אחת המאזינות בנוגע לטריות התפוחים כאשר הם נשמרים במקרר

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
תפוחים
תפוחים | צילום: אורן פיקסלר, פלאש 90

עוד היא הוסיפה כי  "השעווה הזו לא מתעכלת ונחשבת לכזו שלא מזיקה לבריאות שלנו, רק צריך לזכור שני דברים - האחד, ככל שעובר הזמן מאז שנקטף התפוח ועד שאוכלים אותו, יש בו פחות ופחות ויטמין C. השני, בתפוח מקולף יש לא פחות ויטמינים מאשר בתפוח לא מקולף ואני בעד לקלף את השכבה החיצונית הזו אם זה מפריע ללעיסה או לא טעים".

תגיות:
בריאות
/
תפוחים
/
מאיה רוזמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף