לפי מומחי בריאות בארצות הברית מתברר כי הוספת תותים לתזונה מאוזנת מספקת מגוון רחב של יתרונות, מהפחתת הסיכויים לפתח דלקות ועד להגנה מפני סרטן. עוד עולה כי תותים מכילים רכיבים נוגדי חמצון, ומכילים ויטמין C, מינרלים וסיבים אחרים.

בואו לשדרג את האנגלית שלכם: לחצו כאן לשיעור ניסיון מתנה וללא התחייבות>>

בנוסף התותים מגנים מפני הסיכון למחלות לב, מפחיתים את הסיכון לדמנציה, משפרים את רמות הכולסטרול בדם ונמצאו מועילים מאוד לבריאות המעיים.

מחקרים נוספים הראו כי הקפאת תותים עשויה לשמר טוב יותר את נוגדי החמצון שלהם. דרכים לשלב תותים בתזונה כוללות קיצוץ לסלט פירות, שימוש בהם כדי להמתיק קצת יוגורט דל שומן או ללא שומן או שתמיד אפשר ליהנות ממנו כחטיף בפני עצמו. 

לחצו כאן וקבלו את עיתון מעריב לחודש מתנה למצטרפים חדשים>>>