הסוד לחיים בריאים: התפריט מהמאה ה-18 שהדהים את החוקרים | מאיה רוזמן

ד"ר אתי גונן, המודל לחיקוי של ד"ר מאיה רוזמן, סיפרה בתוכניתה ב-103FM על המחקר המרתק שערכה בנושא התפריט הים תיכוני שהפך פופולרי

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
תזונה ים תיכונית
תזונה ים תיכונית | צילום: אינגאימג'

בהמשך, אירחה את אתי בפינתה החגיגית, והאזינה לתוצאות המחקר. "צריך להסיק שיש דברים בעבר שמאוד ראוי לקחת אותם משם ולהעביר אותם אלינו", סיפרה ד"ר גונן. "התפריט שלהם היה מבוסס על הרבה ירקות וקטניות ועל מעט אגוזים".

"היום הירקות והפירות מאוד יקרים, פעם הם היו מאוד זולים", הוסיפה.

תגיות:
תזונה
/
בריאות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף