"הוויטמינים משתחררים במעיים במקום מסוים, והמקום הזה הוא מקום אופטימלי לספיגה. המעיים ארוכים, בערך שבעה מטרים, ויטמין C משתחרר מתוך הצמח במקום האופטימלי, באמצע, לכן עדיף לקבל את הוויטמין מירקות ופירות", אמרה רוזמן והוסיפה כי "אין הוכחה שמהכמוסות הוויטמינים נספגים כל כך טוב".
הסיבה השלישית לכך שעדיף לצרוך ויטמינים מפירות וירקות היא, על פי רוזמן, שבכמוסות יש כמויות שלא תואמות את מה שהגוף צריך לספוג.
לסיום הסבירה כיצד ניתן להשיג ויטמין C מבלי להיעזר בתוספי תזונה: "שתיים שלוש כוסות קוביות מלון זה מעל למה שצריך, רבע פלפל אדום זה מספיק וגם עגבניה וחצי זה מספיק מבחינת הכמות היומית".