ד"ר רוזמן השיבה בחיוב ואמרה כי זה "חלבון טוב" אשר יכול להחזיק מעמד בבקבוק הרבה זמן. עוד הוסיפה: "חלבון לא מתפרק. את יכולה להכין את השייק בבית ויכולה להכין אותו בקאנטרי. פשוט להביא את האבקה המדודה בשייקר, למלא מים בקולר במקום ולשקשק".
ד"ר רוזמן השיבה בחיוב ואמרה כי זה "חלבון טוב" אשר יכול להחזיק מעמד בבקבוק הרבה זמן. עוד הוסיפה: "חלבון לא מתפרק. את יכולה להכין את השייק בבית ויכולה להכין אותו בקאנטרי. פשוט להביא את האבקה המדודה בשייקר, למלא מים בקולר במקום ולשקשק".