ביג אין ג'פאן? הסוד שגורם ליפנים להישאר רזים

האתר ההודי "Jagran" פרסם שמונה טיפים יפניים פשוטים וקלים ליישום, שיעזרו לכם לטענתו, לרדת במשקל ולהשיג את המטרה הרצויה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אישה יפנית אוכלת, אילוסטרציה
אישה יפנית אוכלת, אילוסטרציה | צילום: אינגאימג'

על פי האמונה היפנית, מזון צריך ללעוס בין 25 ל-30 פעמים כי כך מגדילים את מספר הקלוריות שהגוף שורף במהלך העיכול.

שתיית מים בזמן האכילה יכולה לגרום לתחושת נפיחות שתביא לתחושת שובע מהירה, אך לאחר זמן קצר תחושו רעב ותרצו לאכול עוד.

כאשר מתקלחים עם מים חמים הגוף מייצר חלבוני הלם-חום שמאיצים את תהליך שריפת השומן.

בתרבות היפנית ירקות נאכלים לפני כל סוג אחר של מזון, ויכולים לגרום לאדם להתמלא מהם ולשבוע.

מזונות עשירים בחומצות אומגה 3 מסייעים לשמירה על הבריאות והגברת חילוף החומרים, אשר מסייע לרדת במשקל.

תרבות האוכל היפנית מעודדת אכילה של חלבונים רבים, וכך גורמת לאדם להרגיש מלא יותר ולצרוך פחות פחמימות.

היפנים לא מאמינים באכילת-יתר, ולא משנה כמה האוכל טעים. הקפדה על שליטה בכמויות ובגדלים של המנות מאפשרת להם לאכול את כל סוגי המזון תוך שמירה על המשקל ואפילו ירידה.

היפנים מאמינים כי לתה ירוק יש יתרונות רבים והוא יעיל בשיפור בריאות העור והשיער. הוא גם עשיר בנוגדי חמצון המסייעים להגביר את חילוף החומרים, ובכך לסייע בירידה במשקל.

תגיות:
בריאות
/
יפן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף