היא המשיכה: "יש מוצרים דוגמת חלב שקדים, שהם מועשרים בסידן וזה רשום ברכיבים, אז כמות הסידן זהה לחלב פרה ולחלב סויה, אבל חלבון כמעט ואין שם ואף נוטה לאפס. אם אני משווה בין חלב סויה לחלב פרה אז זה הכי טוב. אם אתה רוצה לספוג יותר חלבון אז סויה".
היא המשיכה: "יש מוצרים דוגמת חלב שקדים, שהם מועשרים בסידן וזה רשום ברכיבים, אז כמות הסידן זהה לחלב פרה ולחלב סויה, אבל חלבון כמעט ואין שם ואף נוטה לאפס. אם אני משווה בין חלב סויה לחלב פרה אז זה הכי טוב. אם אתה רוצה לספוג יותר חלבון אז סויה".