תחליפי חלב: האם הם מספקים את מה שהגוף זקוק לו? | ד"ר מאיה רוזמן

חלב סויה או חלב שקדים? המקררים בסופרמרקטים מלאים בתחליפי חלב ממגוון סוגים, אך האם באמת יש בהם את מה שאנו צריכים? ד"ר מאיה רוזמן מסבירה מה התחליף המומלץ ביותר

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
חלב
חלב | צילום: אינגאימג'

היא המשיכה: "יש מוצרים דוגמת חלב שקדים, שהם מועשרים בסידן וזה רשום ברכיבים, אז כמות הסידן זהה לחלב פרה ולחלב סויה, אבל חלבון כמעט ואין שם ואף נוטה לאפס. אם אני משווה בין חלב סויה לחלב פרה אז זה הכי טוב. אם אתה רוצה לספוג יותר חלבון אז סויה".

תגיות:
חלב
/
סויה
/
מאיה רוזמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף