לירידה במשקל ולבריאות הלב: חמש סיבות לאכול קישואים

קישוא הוא ירק זול שניתן להכין בכל מיני צורות. באנטיפסטי, במרק, בתבשילים ואפשר אפילו לאכול אותו טרי לגמרי. יש לו יתרונות רבים וכדאי לכם לשלב אותו בתפריט היומי בגלל חמשת הסיבות הבאות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קישואים
קישואים | צילום: אינגאימג
3
גלריה
קישואים
קישואים | צילום: אינג'אימג'
קישוא
קישוא | צילום: אינג'אימג'

קישואים הם ירק טעים, זול וקל להכנה. ניתן לאכול אותם טריים, מבושלים או אפויים. הם מהווים תוספת נהדרת למגוון מנות כגון סלטים, מרקים, תבשילים ופשטידות. הוספת קישואים לתזונה היומית שלכם היא דרך פשוטה וטעימה לשפר את בריאותך הכללית.

תגיות:
בריאות
/
ירקות
/
קישוא
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף