הקטנית הכי פחות מוערכת: כל מה שלא ידעתם על פול | ד"ר מאיה רוזמן

ישנו מגוון שלם של קטניות שניתן לאכול בצורות שונות - יבשות, מבושלות או קלויות. אך האם פעם התעמקתם ביתרונות הבריאותיים שבהן - או בפרט, בפול? הוא מכיל מעט מאוד קלוריות ועמוס בסיבים תזונתיים

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
כל היתרונות שיש בפול ולא הכרנו
כל היתרונות שיש בפול ולא הכרנו | צילום: אינג'אימג'
2
גלריה
פול ירוק
פול ירוק | צילום: אינג'אימג'

אפשר להשיג פול יבש, להתפיח ולבשל כמו כל הקטניות, אבל יש גם פול ירוק במקפיא זמין להכנה תוך שתי דקות, קריספי וטעים, שאפשר להכין ממנו גם "סלט".

מרתיחים 2 דקות או מחממים במיקרו, מוסיפים רוטב צ'ילי מתוק ללא סוכר, טיפת מיץ לימון,  וקצת שום גבישי ויש סלט פול נחמד ובריא.

תגיות:
בריאות
/
ירקות
/
טבעונות
/
פול
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף