במהלך השימוע טען בעלי העסק כי הליקויים שנמצאו נבעו מהעברת ציוד למקום אחר במסגרת שיפוץ ולטענתו כלל הליקויים טופלו. וזאת למרות שהוסבר לו כי לא ייתכן המשך הפעלת העסק וייצור מזון תוך כדי שיפוץ. לאור טענות הבעלים כי כלל הליקויים טופלו וטרם קבלת החלטה בנוגע לגיבוש צעדי אכיפה, בוצעה ביקורת פתע.
בביקורת נמצא, על פי משרד הבריאות כי לא בוצעו מלוא התיקונים כפי שנמסר על ידו. ממצאי הביקורת הנוספת: "כבר בהגעה לחנייה חשתי (רופא המחוז שכתב את ההחלטה) בריח ביוב מנוזלים שדלפו, שירותי עובדים נמצאו מטונפים ברמה מחרידה כאשר אחד מהם ללא כיור וללא אמצעי היגיינה והשני סמוך לאזור המכירה עם כיור לשטיפת ידיים המשמש גם להכנת מזון. בנוסף נמצא בעסק ציוד מלוכלך, רצפה וקירות מלוכלכים, עובשים בכל עבר, אילתור צנרות, אחסון חומרי גלם בתוך אולם רצפת הייצור, משקופים ללא ציפוי ומטונפים, לחמים מאוחסנים בסביבה מלוכלכת, רצפה שבורה, דלת כניסת ספקים לא אטומה".
עוד נכתב בהחלטה: "לא עולה על הדעת כי המצב המתואר לעיל עולה בקנה אחד עם הנאמר על ידך בעת השימוע כי "כל הליקויים תוקנו" ואף מעלה ספק בנוגע לאמינות. בנוסף, מדובר בעסק עם ליקויי תברואה רבים קשים ומתמשכים בניגוד לתקנות רישוי עסקים הכוללים אי סדר ולכלוך רב בכל עבר, סכנה לזיהום צולב של מזון מוכן ואי שמירה על היגיינה אישית וסביבתית אשר מעמידים את התוצרת בסיכון פוטנציאלי ברור לבריאות ציבור הלקוחות".
עוד נאמר: "מדובר בליקויים המעמידים את התמונה הכוללת בשאלה נוקבת של היעדר הבנה בסיסית בניהול עסק בייצור מזון. העסק עובד ללא רישיון ייצור בניגוד לחוק הגנה על בריאות הציבור וללא רישיון עסק בניגוד לחוק רישוי עסקים, הואיל וכך הגעתי למסקנה שהמצב המתואר לעיל מהווה סכנה מיידית לבריאות הציבור, הוחלט כדלקמן: הפסקת פעילות בעסק של ייצור ומכירה מכל סוג שהוא באופן מידי על מנת למנוע סיכון של בריאות הציבור באם המזון הנמצא בעסק ייוצר ,יימכר ויסופק. לפיכך, מאחר וקיימת סכנה חמורה ומיידית לבריאות הציבור ולאחר שהתייעצתי עם היועצת המשפטית בלשכת הבריאות במחוז".