המסלול שעבר חולה מספר 21 מהצפון שחזר מאוסטריה

משרד הבריאות פרסם את המסלול המלא שעבר גבר בשנות ה-30 לחייו ממחוז חיפה, שחזר ביום ראשון מהבירה האוסטרית. הוא שוהה בבידוד

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
וינה
וינה | צילום: רויטרס

משרד הבריאות פרסם הערב (שישי) את פרטי החקירה האפדימיולוגית של חולה מספר 21 - גבר בשנות ה-30 ממחוז חיפה, שחזר ביום ראשון מאוסטריה. הוא המריא מתל אביב לאוסטריה בטיסת אוסטריאן איירליינס מספר הטיסה OS858, בשעה 16:10. משם הוא לקח טיסת המשך, מוינה לאינסברוק שבאוסטריה, מספרה היה OS913 והיא המריאה בשעה 20:35.

ב-1 במרץ הוא עלה על טיסה של חברת אוסטריאן איירליינס, מספר OS916, מאינסברוק לווינה. הטיסה המריאה בשעה 08:05. הוא עלה על טיסה של החברה מספר OS857 מווינה לתל אביב, שהמריאה בשעה 10:25. עוד נמסר כי האנשים שבאו עימו במגע במקום העבודה ובקלפי בה הצביע במקום מגוריו, יקבלו הודעה באופן אישי. כל מי שהיה בטיסות הללו חייב להיכנס באופן מיידי לבידוד בית.

אם במהלך הבידוד מופיעים תסמינים של חום או שיעול או קושי בנשימה יש להתקשר באופן מיידי למוקד 101על מנת לברר צורך בבדיקת הנגיף, הדגישו במשרד הבריאות.

תגיות:
משרד הבריאות
/
קורונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף