במהלך הריאיון, כספי הסכימה עם הטענה כי כול הדיבורים על שינוי האסטרטגיה בנושא הם ללא שום כיסוי, והדגישה כי על אף המצב הקשה בו נמצאת מערכת הבריאות, היא נחשבת לאחת מהטובות בעולם: "עדיין מערכת הבריאות שלנו נחשבת לבין הטובות בעולם והקורונה באה והוכיחה לכל העולם. זה לא רק נס, זה פשוט כוח האדם המאוד יעיל ומקצועי שפועל בישראל. אין למערכת בריאות את הלוקסוס להגיד 'אני לא יכולה'".
על השביתה שעתידה להתקיים מחר במערכת הבריאות כמחאה על המצב, אמרה כי "שירותי בריאות כללית משביתה את מקומות העבודה שלה, כל העבודה תהיה במתכונת שבת. בתי החולים ישבתו גם מחר, אבל זה לא פיתרון".
בנוסף, היא טענה כי הסיקור החדשותי לאלימות אותה חווים הצוותים אינו מספק: "בוא נתחיל עם הדוגמה הכי פשוטה, לפני שבועיים נידון לשמונה שנות מאסר אדם שהכה מכות רצח לפני שנתיים וחצי אחות. אתם שמעתם על זה? אף אחד לא דיבר על זה בכלל, אף אחד לא סיפר בשם עיתונות כתובה או משודרת".
סייעה בהכנת הכתבה: שני רומנו, 103FM.