הטרגדיה של המשפחה מתל שבע: "מבנה הבית מסוכן, נסיק את המסקנות"

האחים חור אבו ענזה בת השנתיים וסולטאן אבו ענזה בן החמש קיפחו את חייהם בעקבות שריפה שפרצה בבית קרקע ביישוב תל שבע. ראש מועצת היישוב, עומר אבו רקייק: "משתתפים בצער המשפחה, נסיק את המסקנות"

ארנולד נטייב צילום: ללא
סולטאן וחור אבו ענזה שנספו בשריפה בתל שבע
סולטאן וחור אבו ענזה שנספו בשריפה בתל שבע | צילום: באדיבות המשפחה
2
גלריה

האחים חור אבו ענזה בת השנתיים וסולטאן אבו ענזה בן החמש נספו היום (ראשון) בשריפה שפרצה בבית קרקע ביישוב תל-שבע. עומר אבו רקייק, ראש מועצת תל שבע, התייחס לטרגדיה, ואמר: "זה מאוד קשה. אנחנו משתתפים בצער המשפחה. זה עדיין בחקירה ראשונית ואחר כך נסיק את המסקנות. נקווה שלא יקרו עוד מקרים כאלה בתל שבע או בכלל. המבנה של הבית מסוכן, המשטרה ביקשה שנהרוס את הבית. כל מחלוקות המועצה, הרווחה ופסיכולוגים יגיעו לפה כדי לעזור למשפחה".

האחים נספו בשריפה שפרצה בשעות הצהריים בנגב. צוות מד"א העניק להם טיפול רפואי ופינה אותם לבית החולים "סורוקה" בבאר שבע, שם נאלצו לקבוע את מותם. לאחר שצוותי ההצלה וכיבוי האש הגיעו למקום, הושגה שליטה על השריפה ונפתחה חקירה באשר לנסיבות התלקחות האש במבנה.

פעולות הכיבוי בשריפה בבבית הקרקע בתל שבע
פעולות הכיבוי בשריפה בבבית הקרקע בתל שבע | צילום: דוברות כבאות והצלה לישראל מחוז דרום
תגיות:
שריפה
/
המגזר הבדואי
/
תל שבע
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף