"נעמוד מול הרוצח המטורף": אמה של הקצינה טל היימן זועמת לאחר הגשת כתב האישום

דנית היימן, אמה של טל, קצינת הנפגעים שנהרגה בתאונת דרכים קטלנית לפני כשנה, הגיבה בכעס על כתב האישום שהוגש כנגד הנהג דינקו קפליו: "נכנס בטל בכל הכוח ורצח אותה"

ארנולד נטייב צילום: ללא
טל היימן ז"ל
טל היימן ז"ל | צילום: באדיבות המשפחה

במכתב ששיגרה המשפחה ביוני האחרון, ובו ביקשה את התערבותם של שר הבטחון יואב גלנט, שר בטחון לאומי איתמר בן גביר והרמטכ"ל הרצי הלוי, נכתב: "לפני יותר משנה התהפך עלינו עולמנו...ילדתנו, בתנו האהובה - טל היימן נהרגה בתאונת דרכים... 3 דקות מהקיבוץ, בעת נסיעתה בכביש 293, נהג מטורף שעקף במהירות בקו לבן בצומת בית קמה המשיך בנסיעתו ונכנס בנתיב הנגדי בו נהגה טל ופגע בה בצורה כה קטלנית ונוראה. 17 מנות דם ניתנו לטל! הנהג נכנס בה כה חזק שכל איבריה הפנימיים נקרעו!"

"אנחנו 13 חודשים לאחר התאונה הנוראה, בה חיינו הפכו לגיהנום, לכאב שאין לו מילים, שאין לו מזור. אני פונה אליכם כמי שעומדים בתפקידכם ואמונים על הבטחון, אנו כהורים שכולים לא יודעים את נפשנו מכאב ובמהלך השנה פגשנו בצורה הכי כואבת, מתסכלת, בוטה ולא הוגנת את הזילות, חוסר הטיפול, לוחות זמנים לא ברורים, שחיקה של אנשים שנוגעים בדיני נפשות. תשובות שונות והימנעות ממענה בגין החקירה של הנהג הרוצח במשטרה ולצערנו גם עם העברת התיק לפרקליטות".

תגיות:
כתב אישום
/
איתמר בן גביר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף