"האויב הכי גדול של ישראל": אליהו יוסיאן הרצה בפני חיילים וספג תגובות קשות

זוכה פרס ביטחון ישראל שהפך לפאנליסט מבוקש מאז החלה מלחמת "חרבות ברזל" זכה לתגובות שליליות לאחר שהרצה בפני חיילי צה"ל וצייץ על כך בטוויטר. עם זאת, לצד התגובות הקשות היו כאלה שחיזקו אותו

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אליהו יוסיאן
אליהו יוסיאן | צילום: צילום מסך ערוץ 14

היום הוא פרסם ציוץ בטוויטר, בו סיפר כי הרצה בפני חיילים: "הרצאתי בפני לובשי מדים בבקעת הירדן סביב ההתפתחויות האחרונות והשלכותיהן. מאחל להם מלחמה נועזת, ישמידו את אויבינו, יביאו לעם את הטעם המתוק של ניצחון ויחזרו בשלום הביתה", כתב.

הגולשים לא אהבו את הציוץ של יוסיאן ואת העובדה שהרצה בפני לובשי המדים, והציפו את הרשת בתגובות נגד הפאנליסט.

"אמרת להם שהחילונים הליברלים בישראל הם סרטן, או שאת זה אתה שומר רק לטוויטר בבוקר ה-7 באוקטובר בשעה שלוחמים ולוחמות חילונים-ליברלים נפלו בהגנה על המולדת?", כתב אחד הגולשים.

יוסיאן ענה לו בתגובה: "עוד לא למדת כלום. חילוני ליברל לא שווה חילוני שמרן ולא שווה חילוני לאומי. חילוני ליברל = מערביזציה ליברלית. תלמד הגדרות ואחר כך תכתוב".

גולש אחר צייץ: "צריך היה להעיף אותך מהחדר", בעוד משתמש אחר כתב: "אתה האויב הכי גדול של מדינת ישראל. עם מחבלים אנחנו יודעים להתמודד. עם מי שרוצה להפוך אותנו לדיקטטורה דתית משיחית עוד לא הבנו איך להתמודד, אבל אל תדאג - נלמד".

"אוי, איזה טעות בשיקול דעת להביא אותך לדבר בפני חיילים. במקומם הייתי קמה ויוצאת, מקווה שהייתה להם אפשרות כזאת", כתבה גולשת נוספת.

לצד הביקורת והתגובות השליליות היו גם מי שחיזקו את הפאנליסט: "חזק ואמץ איש יקר", כתב אחד מהם, בעוד אחר צייץ: "אליהו לראשות הממשלה" ושלישי הוסיף: "אלוף!".

תגיות:
מלחמת חרבות ברזל
/
אליהו יוסיאן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף