עד ראייה לפיגוע בחיפה: "שמעתי יריות, הרבה שנים לא היו פה פיגועים"

איציק אלול, בעל מאפייה בשכונת בת גלים שהיה עד לפיגוע בו נפצע צעיר באורח קשה סמוך לבסיס חיל הים בעיר, סיפר ל״מעריב״: "ראיתי פצוע בצורה קשה מאוד, שוכב על הרצפה ומדמם"

שקד שדה צילום: באדיבות המצולמת
זירת הפיגוע בחיפה | צילום: דוברות מד"א

כאמור,  כוחות משטרה הוזנקו למקום האירוע, החלו בסריקות, ופתחו בחקירת נסיבות המקרה. הצעיר פונה לבית החולים רמב"ם. המחבל השתמש ברכב שלוחית הרישוי שלו שייכת לערבי ישראלי תושב טמרה, וכעת בדק האם אכן הוא המחבל, או שרק העמיד את הרכב לרשות המחבל, או שהרכב נגנב.

המחבל המנוטרל בחיפה
המחבל המנוטרל בחיפה | צילום: דוברות המשטרה

"כרגע סגרנו בצורה הרמטית את כל האזור של שכונת בת גלים, תגברנו את האבטחה בכל בתי הספר, היה חשד לעוד מחבל שמסתובב אך הייתה לנו צפירת הרגעה מהמשטרה כאשר נאמר לנו שאין חשש כזה. בכל אופן, כרגע כל האזור מתוגבר עם כוחות ביטחון רבים. אני רוצה לאחל החלמה מהירה לפצוע, הפיגוע היה יכול להסתיים בתוצאה הרבה יותר קשה. למזלנו הגיעו מתוך הבסיס קצינים ואנשי אבטחה במהירות ונטרלו את המחבל. אנו מבקשים מהציבור בעיר שיהיה עירני, דרוך וידווח על כל אירוע שנראה בעיניו חשוד״, הוסיפה.

תגיות:
פיגוע
/
חיפה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף