לדברי ינון, אי אפשר להמשיך ולהתקדם בצורה הזו: "כמה צביעות, כמה חוסר יושרה. הכול באים בטענות לנתניהו. חבר'ה זה לא ילך, אנחנו לא נגיע ככה לשום מקום. אנחנו צריכים להתקדם - יש לנו מלחמה. אנחנו צריכים לעשות את רפיח, אנחנו צריכים לשחרר את החטופים, להכות את חמאס. בואו נתאחד, תהיו בעד עם ישראל, או שפשוט תשרפו כבר את האסמים".
בהמשך, הוסיף כי "אם נתניהו לא היה מבדל בין חמאס לרשות, הטבח לא היה רק בקיבוצי העוטף. היינו אוכלים טבח בכל ארץ ישראל, מעפולה דרך חריש ובכל האזורים. כשאמרנו לכם לפני ההתנתקות מה יהיה אתם גיחכתם, כשאמרנו לכם לפני אוסלו מה יהיה, גיחכתם - הימין אמר מה יקרה".
כספית לא התרגש מאמרותיו, והשיב בנחרצות: "נתניהו הצביע 4 פעמים בעד ההתנתקות, בכל ההצבעות המכריעות, כשהיה מרד בליכוד, קראנו לזה 'ליל הפוץ' בננה'. נתניהו ברגע האחרון נשבר, נכנס לכנסת ואמר 'בעד', כשכל מורדי הליכוד חיכו לו להפוך את זה, ולמה? בשביל הרפורמה בנמלים, הוא העדיף אותה על הצלת גוש קטיף וצפון השומרון".