השריפות בצפון לא אמיתיות? ההודעה המפתיעה ששיתף ינון מגל - "ניפוח של דרמה"

איש התקשורת צייץ הודעה שקיבל לכאורה מתושב קריית שמונה, אשר טוען כי ממדי השריפות הם לא כאלה גדולים: "כל הבלאגן התקשורתי הזה על השריפה זה ניפוח מטורף של דרמה שלא הייתה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שריפות בעמיעד | צילום: שימוש לפי סעיף 27א'

על אף התיעודים הרבים והעדויות הרבות של תושבי הצפון ובפרט של תושבי קריית שמונה אודות ממדי השריפות, ישנם כאלה שטוענים כי התקשורת "ניפחה" את הנתונים ועשתה דרמה מאירוע הרבה יותר קטן במציאות. אחד כזה הוא תושב קריית שמונה, אשר לכאורה שלח הודעה עם אותן הטענות בדיוק לינון מגל, שלא חשף את פרטיו של השולח.

כך כתב מגל בחשבון ה-X (טוויטר לשעבר) שלו היום: "תשמע ינון אני כבר לא יודע מה להגיד. כפי שאמרתי לך אני גר בקריית שמונה ומשרת שם וכל הבלאגן התקשורתי הזה על השריפה זה ניפוח מטורף של דרמה שלא הייתה. כל השריפות אתמול היו שדות קוצים. החורש בהר ירוק (!) אשלח לך תמונות אם אתה רוצה. לא יאמן איך כל אחד עושה כותרות וסיבוב של לייקים על המצב הרגיש. משפחתי מפונה, אני במילואים מתחילת המלחמה (שבועיים חופש להתרעננות) והדבר היחיד שצריך להיות קשובים אליו עכשיו אלה החיילים הגיבורים וחיזוק משפחות החטופים. כל השאר לא מעניין. אנחנו חזקים ונישאר כך לא משנה מה".

לציוץ, מגל צירף את דבריו של בן כספת, שותפו לתוכנית הרדיו של השניים, אשר אמר הבוקר: "מה שהיה פה בלילה גרם לי לבכות. התקשרו עשרות אנשים מקריית שמונה שניסו לעצור את האש".

תגיות:
בן כספית
/
שריפות בישראל
/
ינון מגל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף