אתמול, לאחר 246 ימים למלחמה, חולצו ארבעת החטופים נועה ארגמני, אלמוג מאיר, אנדרי קוזלוב ושלומי זיו משבי החמאס בפעולה צבאית נועזת - כשהם בריאים ושלמים.
היא תיארה את הרגע בו גילתה שהוא חולץ מהשבי: ״בהתחלה, שמעתי שמועות לא מבוססות על כך שהוא חולץ, אך לא האמנתי שהוא חוזר עד שמטעם צה״ל הודיעו לנו באופן רשמי שהוא בדרך. אחרי כמה שעות - כבר פגשנו אותו בבית החולים תל השומר״.
אימו הוסיפה לספר על מצבו: ״כרגע אנחנו עדיין בתל השומר, בני עובר סדרת בדיקות, הוא איבד הרבה ממשקלו - אבל באופן כללי מרגיש בסדר״. על תקופת השבי של בנה סיפרה כי הוא אמר ש״לא פגעו בו פיזית. הוא העביר את הזמן במשחק ״רמי״ עם שבויים נוספים, ולא היה מודע לכל מה שקורה בישראל או חשוף לכלי תקשורת ישראלים".
כאמור, שלומי מתגורר ביישוב אלקוש שבגבול הצפון, שלא פונה מתושביו. בשל הקרבה לגבול והאיומים הרבים מצד ארגון הטרור ״חיזבאללה״, משפחתו עדיין דנה אם לחזור אליו או לא.