כתב אישום הוגש נגד בן 29 שניסה לדרוס מפגין באיילון בחודש מרץ

נווה בן יתח תושב ירושלים יואשם לאחר שבחודש מרץ תועד כי האיץ את רכבו לעבר מפגין כשמפגין אחר נגרר עליו בחודש מרץ. כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירות של מעשה פזיזות ורשלנות וניסיון לחבלה חמורה

מאיה כהן צילום: צילום עצמי
מפגין על רכב באיילון
מפגין על רכב באיילון | צילום: רשתות חברתיות

למרות זאת, המשיך הנאשם בנסיעה, כשהמתלונן שעל מכסה המנוע של רכבו, מפציר בו, במלל ובתנועות גוף, שיעצור את הרכב ויאפשר לו לרדת. חרף הפצרותיו של המתלונן, האיץ הנאשם את מהירות נסיעתו והחל בנסיעה נמהרת, כשהוא מזגזג בחדות בין נתיבים, מטלטל את הרכב, מאט ומאיץ לסירוגין, וכן בלם בפתאומיות באופן המסכן את חייו של המתלונן. כל אותה העת המתלונן אחז במגבי שמשת הרכב בידו האחת, ובידו השנייה ניסה לסמן לנאשם לעצור. למרות זאת, המשיך הנאשם בנסיעתו הפרועה, עד שעבר את המחלף, שם האט והמתלונן ניצל זאת על מנת לקפוץ מהרכב הנוסע.

כמו כן, נסע הנאשם לכיוון של מפגין אחר שניסה לגרום לנאשם לעצור את הרכב, כך שהוא נאלץ לקפוץ הצידה כדי לא להיפגע. כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירות של  מעשה פזיזות ורשלנות וניסיון לחבלה חמורה.

תגיות:
בית משפט
/
דריסה
/
הפגנות
/
איילון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף