ישראייר הודיעה כי היא עוברת לפעול כחברת לואו-קוסט באופן מלא

חברת התעופה הודיעה כי היא עוברת למודל מלא של טיסות לואו קוסט, בהן הנוסעים יעלו ללא כבודה. בשלב הראשון טיסות ההרצה יהיו לבוקרשט

משה כהן צילום: מעריב אונליין
מטוס ישראייר
מטוס ישראייר | צילום: יהודה בן יתח

הטיסות והחבילות לא יהיו עם כבודת בטן, והן יכללו טרולי שעולה לקבינה במשקל של עד שמונה קילוגרם. לקוח אשר ירצה להוסיף מזוודה יוכל לעשות זאת בתוספת של 35 דולר לכיוון ברכישה מראש. התשלום בשדה יהיה 70 דולר.

ישראייר הודיעה גם כי יתאפשר לנוסעים לבחור מקום הושבה מראש בעלות של 15 דולר או 40 דולר עבור מושב מועדף בשורה הראשונה או במעבר. לדברי גיל סתיו, סמנכ'ל השיווק והמכירות של ישראייר: "החברה משווקת ללקוחות את החופשה שמתאימה להם - אם זה לפי תקציב, מועד, יעד, סוג חופשה ועל מה הם בוחרים לשלם".

"אנו מאמינים שמעבר למודל שירות שיאפשר ללקוח לשלם עבור מה שמתאים לו, ייצר ערך אמיתי ללקוחות ויאפשר להם לבחור את החופשה המשתלמת ביותר", הוסיף סתיו.

תגיות:
לואו קוסט
/
ישראייר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף