גורמים בסביבתו של השר קרא חוששים: "ימכור את כולנו"

על רקע הדיווחים של חקירה משטרתית בעניינו חוששים גורמים במשרד התקשורת ובסביבתו הפוליטית כי יפיל עליהם את התיק: "לא נפקיר את משפחותינו"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
איוב קרא
איוב קרא | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90

"ב-5 בפברואר, אחרי הפריימריז, הוא יהיה חיה פצועה", אמרו גורמים במשרד התקשורת, "לא יהיה לו מה להפסיד. הוא ימכור את כולנו. הוא יפיל עלינו את התיק, יגיד שהוא לא ידע מכלום, שאנחנו תיאמנו, שאנחנו הבאנו, שהוא הגיע למקום ואנשי העסקים הגיעו לשם גם מבלי שידע".

גורמים פוליטיים בסביבתו של השר קרא אמרו כי "אנחנו מכירים את החולשות של איוב. ברגע האמת הוא יתהפך עלינו, ינסה לצאת בשן ועין מהסיפור. הוא יודע שהוא מסובך, ובמצב כזה הוא ינסה לסבך אותנו. אנחנו כל הזמן ניסינו להניא אותו ממהלכים שיש בהם ניגוד עניינים מובנה, אבל הוא אמר 'כן, כן' ועשה מה שהוא רוצה. אנחנו לא רוצים ברעתו, אבל לא נפקיר את המשפחות שלנו בשבילו".

מלשכתו של קרא נמסר בתגובה לפרסום כי "כל מעשיי הם כחוק ואני שלם עם דרכי הצודקת והישרה. חשוב לציין ולהרגיע את החוששים - מעולם לא גלגלתי אחריות או פעלתי נגד חברים, זו לא דרכי ולא תהיה דרכי, בשום נושא ובכל שלב. בכל מקרה, היות שאין כלום ולא יהיה כלום, גם אין כל חשש".

תגיות:
משרד התקשורת
/
איוב קרא
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף