"ראש יאח"ה, קצין בכיר בדרגת תת ניצב, היום ניצב, כשהיועמ"ש צופה און ליין בחקירה, הטיח ברה"מ את השאלות הקשות. לראש הממשלה לא הייתה תשובה. יכול היה לומר לא עסקתי כלל בעניין המסוק, להיפך: רה"מ טען תחילה שהוא לא זוכר ואח"כ טען שעניין המסוק היה חשוב למדינה. לא אנחנו קבענו שהדס קליין דוברת אמת. לא אנחנו שקלנו את העדויות והראיות בתיק. הצגת העניינים אחרת היא שקרית, למרבה הבושה והתדהמה המשקר הוא ראש הממשלה".
"פנינו לנתניהו לתגובה, כבר לא מדובר בבלבול או בלחץ תוך כדי חקירה, חומר החקירה סוף סוף בידי נתניהו, יש לו גם יחצ"ן, יכול היה לומר 'לא זכרתי אך הנה נזכרתי, או בדקתי ולא הייתי קשור למסוק', הוא לא אמר את זה, העדיף להשתלח".
"רבותיי, אנחנו לא נפסיק ולא נפחד ולא נירתע גם לא מההסתה הפרועה והחמורה הזאת של ראש הממשלה. אנחנו נוסיף ונפרסם, אני מקווה מדי ערב, ככל שיהיו לנו חומרים נוספים מחקירותיו של ראש הממשלה. כי לדעתנו העיסוק בתיקי ראש הממשלה חשוב מאוד".