בשביל פרויקט נדל"ני חדש: בניין קולנוע זהר ומועדון הליקוויד ייהרס

לאחר שהקולנוע האגדי נסגר, פעלו במתחם משנות ה-80' מועדונים, שבישרו את עידן חיי הלילה בעיר ללא הפסקה. מחברת הנדל"ן נמסר: "מדובר במחווה לבניין המפורסם"

משה כהן צילום: מעריב אונליין
הבניין בסלמה 117
הבניין בסלמה 117 | צילום: יעקב אברמוביץ
2
גלריה
הבניין החדש שייבנה. הדמייה באדיבות ewave nadlan
הבניין החדש שייבנה. הדמייה באדיבות ewave nadlan | הבניין החדש שייבנה. הדמייה באדיבות ewave nadlan

עד לפני שנה-שנתיים סופי השבוע המשיכו לרכז אל המקום אלפי מבלים שמילאו את המועדון, את הרחוב ואת הסביבה. כמחווה לעבר של המקום יזמה ביום שישי חברת Ewave Nadlan, המנהלת את פרויקט הנדל"ן, תערוכה ומיצג וידאו שנפתחה למהלך סוף השבוע. התערוכה כללה עבודות גראפיטי, מיצג וידאו-ארט, ותאורה אותו הקימו עשרה אומנים, אשר אליהם הצטרפו שישה דיג'ייז שמילאו בפעם האחרונה את חלל המבנה בצלילים. במקום התקיימה תערוכת גראפיטי ססגונית, מסיבת ריקודים והופעות חיות.

את המבנה הוותיק, שראשיתו בימי קום המדינה, יחליף מבנה מגורים מודרני בן עשר קומות ו-43 דירות. הבנייה החדשה הינה חלק מתהליך ההתחדשות העירוני שחווה בשנים האחרונות דרום תל אביב. אסף כהנר, מנכ"ל חטיבת השיווק בחברת Ewave Nadlan, ציין כי "מדובר באקט מחווה לבניין, אך יותר מכך מחווה לדורות של אנשים שבילו במקום, נהנו, גדלו והתבגרו בו".

תגיות:
תל אביב
/
פינוי בינוי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף