בין הממצאים שעלו, נתון לא מפתיע מגלה כי ככל שעולה גיל הילדים כך עולה שיעור הילדים שמחממים בעצמם את ארוחת הצהרים. למרות זאת, מפתיע לגלות כי 57% מילדי בגילאי בית-ספר יסודי (בני 6-12) מחממים בעצמם את ארוחת הצהריים שלהם וכך גם 5% מהילדים שגילם בין 3-5 שנים. בקרב בני 13-17, 93% מחממים לבדם את ארוחת הצהריים. כאשר נשאלו הנסקרים כמה פעמים בשבוע מתקיימת בביתם ארוחת ערב משפחתית, השיבו 91% כי הם אוכלים ארוחות ערב משפחתיות, אולם רק 22% עושים זאת בכל יום או כמעט בכל יום.
מספר ארוחות הערב המשפחתיות עומד על 3.2 פעמים בשבוע בממוצע בקרב אלה שנוהגים לאכול ארוחת ערב. נשים בגילאי 25-34, כמו גם הורים לילדים עד גיל 17, משתדלים להקפיד יותר על קיום ארוחות ערב משפחתיות. עוד עולה מהנתונים כי אצל 40% מהמשפחות בישראל, שניצל נמצא כמאכל האהוב ביותר על כל בני הבית. מנות פסטה מועדפות על כל בני הבית בקרב 29.6% מהמשפחות, מנות דג אהובות על כולם ב-12.1% מהמשפחות והמבורגר אהוב על כל בני הבית ב- 8.2% מהמשפחות.