בתל אביב, מפקד המשטרה הודיע למפגינים כי מדובר בהפגנה לא חוקית וקרא להם לפנות את המקום בתוך פרק זמן סביר. מאוחר יותר כרזה המשטרה כי כל מי שיישאר במקום ייעצר. עוד נמסר מהמשטרה כי מפגינים התיזו גז פלפל כנגד קצין משטרה. עם תום ההפגנות מסרה המשטרה כי 13 מפגינים נעצרו.
מארגני האירוע פרסמו הודעה לקראת ההפגנה, לפיה: "הזיגזגים והשליפות של 48 השעות האחרונות הדגימו את הנזקים האדירים שהממשלה הזאת יוצרת. עם כותרות אי אפשר לשלם במכולת- עמדתם בראש? קחו אחריות".
עוד נמסר כי המשטרה ביחד עם מארגני המחאה קיימו מראש תיאום ציפיות והסדירו את תנאי המחאה כך שישמר הסדר הציבורי ותתקיים הקפדה על התנאים הנדרשים בדגש לאיום נגיף הקורונה
לאור אירועי המחאות בשבועות האחרונים בתל אביב ובירושלים קראו במשטרה והפצירו בפני משתתפי האירוע להישמע להנחיות לעמוד בתנאי המחאה כפי שתואם מראש ולשמור על הסדר הציבורי ושלטון החוק.