"אנחנו יוצאים להתאוורר, ההרגשה נחמדה וטובה. סגרנו כרטיס טיסה כבר בשבוע שעבר, היינו בפחד שלא יהיו טיסות אבל היום נשמנו לרווחה והגענו לכאן. עכשיו התחושה כבר מדהימה", סיפרו לילך, עינב ונעם, צעירים מתל אביב, והוסיפו: "אנחנו יודעים על עוד צעירים מתל אביב שיהיו באתונה ובמקומות נוספים ביווןף ובמקום בדיזנגוף יהיו בערבים במקומות בילוי באתונה". הם סיפרו שבכוונתם להגיע גם למיקונוס וייתכן שגם למקומות נוספים, תלוי בהתמשכות הסגר בישראל: "אנחנו מוכנים גם להיות יותר משבועיים ביוון, כמה שצריך. נחזור רק אחרי הסגר. אם לא יהיו טיסות לישראל, נישאר עוד".
אורה ואיתן לוין מרעננה, שהמתינו בצ'ק אין לקראת כניסתם לסלוניקי: אנחנו יוצאים לשלושה שבועות. אנחנו אוהבים טבע, נטייל בצפון יוון, ואולי גם ניפגש עם בננו שחי בברלין. ההרגשה מצוינת שהספקנו לעלות על הטיסה לפני הסגר". חיים וענת, אף הם מתל אביב, סיפרו: "הספקנו ביום שני להזמין כרטיס טיסה לאתונה, זה ממש כיף. במקום להיות בתל אביב בסגר, נהיה באתונה ונפגוש עוד חבר'ה".
נתנאל, שיצא עם משפחתו בטיסה לפריז, אמר: "אנחנו יוצאים לשלושה שבועות. בפריז אין סגר ויש לנו משפחה שם, נהיה אצלם ונלך ביחד לבית הכנסת. אין הרבה מה לעשות בישראל כשיש סגר". צעירה נוספת סיפרה: "היינו במירוץ נגד השעון להזמין כרטיס טיסה, ואני מאושרת שהספקנו. אנחנו יוצאים אל החופש"