המגישים שאלו את משה מה בתה סיפרה, והיא השיבה: "היא סיפרה שהרגישה שהאוטובוס מתחיל לזגזג בנסיעה. בשלב הזה הוא התהפך. כל הנוסעים היו חגורים, והיא החליקה והתגלגלה על בנות שהיו באזור". לדבריה, היו צעקות, בהלה ובכי. "המדרכים שהיו איתם באוטובוס ניסו להרגיע ולעודד את החניכים שלהם, כאשר הם בעצמם נפצעו. זו היתה סיטואציה לא פשוטה".
בנוסף, פרמדיק מד"א שהיה בזירה, שלום ציקושוילי, שחזר בשיחה עם המגישים את האירוע הקשה. "אירוע טראגי ולא פשוט", אמר בראשית דבריו, "כשהגענו למקום ראינו את הרכב בו היו האמא ושלושת ילדיה כשהם מחוסרי הכרה. ניסינו לעשות מה שיכולנו, אבל הם לא היו ברי הצלה ונאלצנו לקבוע את מותם. כך גם עם נהג האוטובוס".
הוא ציין כי מהמקום פונו שלושה פצועים באורח קשה, בהם ראובן בן אלי, נהג הרכב, שכל משפחתו נספתה באירוע. בהמשך הראיון, הפרמדיק הסביר על נהלי העבודה באירועים מהסוג הזה: "אדם אחד לא יכול לטפל לבדו במספר פצועים במקביל, לכן במצבים מהסוג הזה מרכזים את כלל הפצועים במקום אחד, כך שהכוחות שמגיעים למקום יידעו לאן לפנות ובמי לטפל".
סייעה בהכנת הכתבה: עופרי גליכמן/103fm