כתב אישום חמור: תושב פרדס חנה איים לרצוח זוג במלון בבת ים בגלל ריח חיתולים

על פי האישום, הנאשם בשנות ה-30 לחייו צעק על המתלוננים תוך שהוא אוחז בחפץ חד ומאיים כי ירצח את כל המשפחה. זאת, על רקע חיתולים מלוכלכים שהושארו מחוץ לדלת במלון

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
תקיפה במלון בבת ים, קרדיט דוברות המשטרה | צילום:

התביעה המשטרתית הגישה אתמול (רביעי) כתב אישום נגד תושב פרדס חנה בשנות ה-30 לחייו שאיים לרצוח זוג בבית מלון בבת ים, בגלל ריח החיתולים.

זאת, לאחר שהמשטרה פתחה לפני כשבוע בחקירה, עם קבלת דיווח בדבר איומים לרצח וניסיון תקיפה באמצעות חפץ חד, של זוג בבית מלון על ידי אורח אחר, על רקע חיתולים מלוכלכים שהושארו מחוץ לדלת במלון בבת ים.

על פי החשד, הנאשם שהתארח במלון צעק על המתלוננים לעיני ארבעת ילדיהם הקטינים, תוך שהוא אוחז בחפץ חד ומאיים כי ירצח את כל המשפחה וכן תקף את האב לעיני משפחתו.

מעצרו של הנאשם הוארך מעת לעת בבית משפט השלום בתל אביב ואתמול, עם סיום החקירה במרחב איילון, הגישה נגדו חטיבת התביעות של משטרת ישראל במחוז ת"א כתב אישום ובקשה להארכת מעצרו עד תום ההליכים.

תגיות:
כתב אישום
/
משטרה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף