רזבוזוב על איכוני השב"כ: "בושה לנו שלא פיתחנו עדיין אפליקציה אזרחית"

שר התיירות התייחס לאיכוני השב"כ בכנס פסגת העסקים של מעריב ו-וואלה!, ואמר כי אם היו אפליקציות אזרחיות זה היה עוזר לנו לענף: "לא יכולים לקרוא לעצמנו סטארט-אפ ניישן כשאנחנו מפעילים את האיכונים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שר התיירות יואל רוזבוזוב בוועידת העסקים. צילום: מעריב | צילום:

שר התיירות יואל רזבוזוב התייחס היום (שלישי) לאיכוני השב"כ בכנס פסגת העסקים של מעריב ו-וואלה! שמתקיים במלון דן אכדיה בהרצליה, ואמר כי "בושה לנו שלא פיתחנו עדיין אפליקציה אזרחית". בראיון לטל שלו התייחס השר למשבר בענף התיירות נוכח התפשטות זן האומיקרון, ואמר כי "אנחנו משתדלים לאזן בין בריאות וכלכלה. אם נראה שהווריאנט לא ישפיע על התחלואה הקשה נצטרך לפתוח את התיירות בכל המהירות".

"אני כל הזמן נלחם. אני משתדל להביא את המתווה הכלכלי לענף התיירות", אמר השר בפתח הראיון. "קשה לנו להחריג את ענף התיירות, למרות שזה ברור לכולם שהוא הענף הנפגע ביותר, ולכן אנחנו מדברים עליו. עדיין אומרים מה יהיה אם יבוא וריאנט חדש? מצד שני אסור לשכוח שזה שווה לנו כלכלית. ענף התיירות הכניס לישראל 41 מיליון שקלים ב-2021 ונתן פרנסה למאות אלפים. זה ענף שהוא עם הרבה פוטנציאל, ואם נתן לו לקרוס המדינה תפסיד מזה".

תגיות:
יואל רזבוזוב
/
תיירות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף