בשל מזג האוויר הסוער: אלו הערים שהחליטו להקדים את חגיגות הפורים

עיריות ברחבי הארץ הודיעו על הקדמת אירועי חגיגות הפורים במוסדות החינוך, בעקבות מזג האוויר הסוער הצפוי ביום שלישי, בו תוכננו האירועים

משה כהן צילום: מעריב אונליין
פורים 2021 בירושלים
פורים 2021 בירושלים | צילום: מרק ישראל סלם

ראש העיר ליאון מסר כי "השנה נחגוג את חג הפורים בבתי הספר, יום אחד מוקדם יותר. זאת בשל מזג האוויר הסוער הצפוי, ואולי אף שלג. אולם לא נאכזב את ילדינו ונחגוג בתחפושות ושמחה  את החג, בפעילויות רבות ומגוונות, עדלאידע. חג פורים שמח ירושלים".

יו"ר ארגון ההורים העירוני, אריק קפלן: "חג פורים הינו מהחגים השמחים ביותר, מהחגים שילדינו הכי מתרגשים, מחכים ומצפים להם ונערכים - יחד עם צוותי ההוראה וההורים חודשים רבים. אני מברך על הקדמת חגיגות פורים במוסדות החינוך, קורא לכולם לשתף פעולה ומאחל לכולנו חג תחפושות שמח, בטוח וחמים".

בחיפה, הודיעו כי אירועי פורים שתוכננו להתקיים בעיר יתקיימו כרגיל, ואילו מסיבת הנוער "משתלטים על העיר" תידחה לתחילת החופש הגדול.

תגיות:
פורים
/
חג
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף