נתין זר מסודן אותר ללא סימני חיים בבית בתל אביב

הגבר בן ה-38 אותר כשהוא מחוסר הכרה, ופראמדיקים של מד"א שהיו בזירה מסרו כי הוא "נמצא כשהוא ללא דופק וללא נשימה ובסמוך אליו מנגל גחלים"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
אמבולנס מד"א
אמבולנס מד"א | צילום: תיעוד מבצעי מד"א

נתין זר מסודן בן 38 נמצא היום (שבת) כשהוא מחוסר הכרה בבית ברחוב מבשר בתל אביב. פראמדיקים של מד"א מסרו כי בעת הגעתם לזירה נמצא הגבר ללא סימני חיים ונאלצו לקבוע את מותו במקום.

פראמדיק מד"א גיא ארזי, סיפר: "כשנכנסו לבית ראינו את הגבר שוכב מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה ובסמוך אליו מנגל גחלים. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".

במגן דוד אדום מסרו בנוסף כי יש להשתמש אך ורק באמצעי חימום תקניים, ובעת חימום על ידי גז או אש יש לשים לב לסכנת הרעלת של תחמוצת הפחמן. כמו כן, בזמן הפעלת ההסקה יש להקפיד על אוורור נאות לשם תחלופת אוויר.

תגיות:
תל אביב
/
נתין זר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף