אחרי השוקולד: חברת יוניליוור ישראל הודיעה הערב (שני) על ריקול של מספר ממוצרי גלידת שטראוס. ההחלטה התקבלה בעקבות החשד להימצאות חיידק הסלמונלה במפעל שטראוס-עילית

בהודעת החברה נכתב כי "על אף ששטראוס-עלית אישרה בפנינו כי השוקולד שסיפקה לנו כחומר גלם נבדק ונמצא תקין ולמרות שהבדיקות שאנו ערכנו הראו כי מוצרינו תקינים, גלידת שטראוס מבית יוניליוור ישראל מודיעה על ביצוע "ריקול" של מספר ממוצריה. זאת, כאמצעי של משנה זהירות".

עוד ציינו בחברה כי כמשנה זהירות, "החברה מבקשת מהציבור שלא לצרוך את המוצרים המופיעים ברשימה. צרכנים שברשותם אריזות המסומנות בתאריכים המפורטים לעיל יכולים לפנות אל מוקד שיתוף הצרכנים של יוניליוור לקבלת מוצר חלופי".

רשימת המוצרים: 

  • מגנום דואט, עדיף להשתמש לפני 1.9.23-6.10.23
  • מגנום לבן, עדיף להשתמש לפני 28.8.23-13.9.23
  • מגנום שוקולד, עדיף להשתמש לפני 29.8.23-19.9.23
  • מגנום שקדים, עדיף להשתמש לפני 7-8.9.23
  • מגנום לבן תות, עדיף להשתמש לפני 31.8.23-21.9.23
  • טילון מגנום לבן, עדיף להשתמש לפני 7.4.23
  • טילון מגנום שוקולד, עדיף להשתמש לפני 5-6.4.23
  • מאגדת מגנום מיני שקדים, עדיף להשתמש לפני 15.6.23-30.6.23
  • מאגדת מגנום מיני שוקו \וניל, עדיף להשתמש לפני 13-14.6.23
  • מאגדת מגנום מיני דואט, עדיף להשתמש לפני 15.9.23
  • מאגדת מגנום מיני לבן, עדיף להשתמש לפני 4.9.23
  • מאגדת מגנום מיני מריר, עדיף להשתמש לפני 18.9.23
  • גלידונית וניל, עדיף להשתמש לפני 28.8.23-22.9.23
  • גלידונית תות, עדיף להשתמש לפני 3-6.10.23
  • בומבה, עדיף להשתמש לפני 19.9.23
  • מאגדת מיני פסק זמן, עדיף להשתמש לפני 15-17.8.23
  • שוקובו, עדיף להשתמש לפני 15.8.23-27.9.23
  • מאגדת גודיז פיסטוק, עדיף להשתמש לפני 3-4.10.23
  • קרמיסימו וניל צ'יפ, עדיף להשתמש לפני 22.8.23
  • קרמיסימו שוקולד לבן ותות, עדיף להשתמש לפני 1.9.23
  • קרמיסימו שוקולד לבן פיסטוק, עדיף להשתמש לפני 8.9.23
  • קרמיסימו 3 שוקולדים, עדיף להשתמש לפני 31.8.23
  • קרמיסימו שוקו צ'יפס, עדיף להשתמש לפני 29-30.8.23
  • סולרו בר קוקוס, עדיף להשתמש לפני 14-29.9.23
  • חטיף מיקס עיגול, עדיף להשתמש לפני 6-7.9.23