אורי גלר טוען: "בארה"ב יודעים שנים על עב"מים, ראיתי גופות של חייזרים"

אמן החושים שוחח עם בן כספית ואריה אלדד ב-103FM על הדיון הצפוי בקונגרס האמריקאי באשר לקיומם של עב"מים, וטען: "זה סיפור כיסוי"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
אורי גלר
אורי גלר | צילום: גלין ריידרס

בהמשך, סיפר גלר על אירוע שהתרחש ב-1972. "המוסד לא הבין איך אני עושה את הדברים שאני עושה, מתקשר ל-CIA ומבקש ממנו לחקור אותי. שולחים אסטרונאוט, האדם השישי שדרך על הירח, הוא מוציא אותי מהארץ ולוקח אותי ל-CIA לבחינות".

"לאחר הבחינות הוא ביקש ממני טובה, ואמר שד"ר ורנר פון בראון, מדען הטילים הנאצי, רוצה לפגוש אותי. אני מגיע לבסיס סודי של נאס"א, נכנס למשרד שלו, נותן לגיסי מצלמה ואומר לו 'צלם כי לא יאמינו לי'. ורנר מבקש ממני לעקם לו את טבעת הנישואים", סיפר.

לטענתו, לאחר מכן ורנר לקח אותו לבניין עם מקרר בפנים, "אנו לובשים מעילים והוא מכניס אותי לחדר המקרר ואני מתעלף. אני רואה מה שאני רואה - גופות. אם זה לא היה הוא הייתי אומר שאני חולם את זה. אנחנו מדברים על גופות של חייזרים".

תגיות:
אורי גלר
/
חייזרים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף