"קצת צניעות": כתב מעריב עונה לביקורת של יאיר נתניהו על המבצע | האזינו

בנו של רה"מ לשעבר שיתף ציוץ של יוסי יהושוע על "ימים מביכים" לפני פתיחת המבצע הצבאי. טל לב רם הגיב לנושא ב-103FM: "קצת מידה של צניעות"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
יאיר נתניהו
יאיר נתניהו | צילום: פלאש 90

"צריך לקחת במידה את האירוע הזה", אמר לב רם לגולן יוכפז ולענת דוידוב, "למה מהלך הפתיחה היה מביך? יכול להיות ששלושת הימים היו חלק מתפיסה כללית".

"אני רוצה להגיד משהו למצקצקים שהיו לפניי", הגיב על נתניהו וככל הנראה גם על יהושוע, "ברמה האסטרטגית זה נכון, אסור לארגון טרור לקבוע - אבל ברמת חיי אדם. אליעזר טולדנו, אלוף פיקוד הדרום, למד על בשרו החלטה כמפקד האוגדה, כשלא סגר ציר למרות התרעה מודיעינית ואזרח נהרג מירי טיל נ"ט".

"לכן", המשיך, "אני אומר לפני כל העניינים הפוליטיים, החביטות והעקיצות - כשאתה יודע ויש לך התרעה על זה שעלולים להיהרג אנשים - אתה קודם כל סוגר את הציר. אף עיתונאי, כולל אותי וכולל אחרים, לא יגיע ויסביר למשפחה השכולה על מה האבא או הילד נהרג".

"אז אני מציג גם לעצמנו, ולא רק ליאיר נתניהו, קצת מידה של צניעות", סיכם.

תגיות:
יאיר נתניהו
/
מבצע "עלות השחר"
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף