לאחר כשנתיים של הגבלות נגיף הקורונה, מתכונן משרד התיירות לבואם של כ-120 אלף תיירים, שחיכו לאפשרות לבקר בארץ הקודש בתקופה זו בשנה.
משרד התיירות שומר במשך כל השנה על קשר רציף עם ראשי העדות הנוצריות בישראל. לכבוד חג המולד הקרב, יצא השבוע מנכ״ל המשרד, דני שחר, ביחד עם רקפת לוי, סמנכ״לית חווית התייר ונציגים נוספים, לביקורים אצל ראשי העדות הנוצריות בירושלים וביניהם: הקוסטוס של ארץ הקודש, האב פרנצ'סקו פאטון, ראש המסדר הפרנציסקני בישראל והוד מעלתו פייטרו בטיסטא פיצאבאלה, הפטריארך הלטיני של ירושלים. המנכ"ל בירך אותם והעניק להם שי לחג. הוא שוחח איתם על ההכנות באתרים הקדושים לנצרות לקליטת התיירים, וסיפר על התמיכה של המשרד באירועי החג.
בחודש דצמבר 2019, הגיעו לישראל לחג המולד כ-150 אלף תיירים. ההערכה השנה היא כי יגיעו כ-120 אלף.
שר התיירות, יואל רזבוזוב: ״הגיוון והעושר התרבותי והדתי בישראל, כארץ הקדושה לשלוש הדתות, הוא מקור לגאווה עצומה, שמכניס כסף רב למשק הישראלי, וממצב אותנו בזירה המדינית כמופת של סובלנות. התיירות הנוצרית לישראל מפרנסת עשרות אלפי משפחות ברחבי הארץ, לכן אנחנו שמחים ונרגשים לארח כאן את התיירים הרבים, שצפויים לתייר פה בישראל במהלך החגים. חג שמח!״.