"הורס את המדינה", "מפגינים באולפנים": כספית ומגל בעימות נוסף

בן כספית וינון מגל פתחו את השעה השנייה בתוכניתם, המשיכו בשיחה על הרפורמה המשפטית. מגל תקף: "אתם לא עיתונאים אובייקטיביים". כספית השיב לו, וגם ביקר את סמוטריץ': "עשה פיגוע ענק למדינה"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
בן כספית, ינון מגל
בן כספית, ינון מגל | צילום: צילום מסך

עוד הוסיף: "אתם המיעוט, אתם 46 מנדטים שלא כולם עובדים, משלמי מיסים ומשרתי מערכת הביטחון. יש אצלכם הרבה מאוד משתמטים. אנחנו 64 מנדטים, מתוכם יש חרדים אשכנזים וש"ס, כולם עובדים ומשלמי מיסים. אנחנו בכל מקרה, איך שלא תספרו את זה, יותר אנשים שמשרתים בצבא, יותר אנשים שעובדים ויותר אנשים שמשלמים מיסים. תפסיקו להתנשא, אתם לא יותר טובים. כל הפגיעה בכלכלה זה לא בגלל הרפורמה אלא בגלל מה שאתם עושים. לא, לרפורמה אין שום קשר לכלכלה, להפך".

כספית השיב, ותקף בחזרה: "אתה נחשב אצלי למי שהורס את המדינה. ינון בהתחלה זלזל, היו קרוב לחצי מיליון אתמול, תאמינו לי. אחר כך הוא עבר לניסיון לשכנע את המפגינים המדהימים שמרמים אותם. המפגינים הללו יודעים מה קורה פה, ולכן הם נחרדים. אין אף שיטת משטר בעולם שתיראה בישראל אם הרפורמה הזאת תעבור".

כמו כן, התייחס גם לאמירתו מעוררת המחלוקת של שר האוצר בצלאל סמוטריץ': "אתמול עשה השר בצלאל סמוטריץ' פיגוע התאבדות ענק למדינת ישראל", הזדעק. "האמריקניים להערכתי לא יתנו לו להיכנס לארצות הברית. הבן אדם אומר בקולו שהממשלה צריכה למחוק את חווארה, אין לתאר".

תגיות:
בן כספית
/
ינון מגל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף