הוזעק על ידי השכנים: מרפסת ביתו של חה"כ אלמוג כהן עלתה באש

חבר הכנסת אלמוג כהן הוזעק מבילוי משפחתי לביתו על ידי שכניו, לאחר שאלו ראו את מרפסת דירתו בוערת מאש. כהן דיווח על המקרה למשטרה ולצוותי ההצלה שהגיעו יחד איתו לדירה. מהמשטרה נמסר כי אין חשש להצתה

ארנולד נטייב צילום: ללא
מרפסת ביתו של ח"כ כהן
מרפסת ביתו של ח"כ כהן | צילום: דוברות אלמוג כהן

מרפסת ביתו של חבר הכנסת אלמוג כהן (עוצמה יהודית) שבאופקים, עלתה באש היום (רביעי), בזמן שכהן ומשפחתו שהו מחוץ לביתם.

חבר הכנסת הוזעק לביתו על ידי שכניו, לאחר שאלו ראו את המרפסת שבקומה הראשונה בוערת מאש. כהן דיווח על המקרה למשטרה ולצוותי ההצלה שהגיעו יחד איתו לדירה. משטרת ישראל חוקרת את האירוע ובודקת מה גרם לפריצת השריפה. עם זאת, נמסר כי כעת אין חשש מיידי להצתה.

חבר הכנסת כהן מסר כי: ״אני שמח שזה נגמר רק ברכוש, למזלנו איש לא נפגע. אני סומך ידי על משטרת ישראל וכיבוי האש שיעשו מלאכתם נאמנה, חג עצמאות שמח לעם ישראל הנפלא״.

תגיות:
אלמוג כהן
/
עוצמה יהודית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף