גולשים פגעו בדירוג המלון שבו שוהה נתניהו: בעל העסק לא נשאר חייב

אבי יוחנן, בעל המלון ברמת הגולן שמארח את ראש הממשלה ורעייתו, הודיע בריאיון לרשת ב':  "נתבע את מי שהוריד את הדירוג שלנו ולא התארח"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מתנגדי הרפורמה המשפטית מפגינים בנווה אטי"ב מחוץ למלון ב שוהה בנימין נתניהו. ללא קרדיט | צילום: ללא קרדיט

בעל המלון, אבי יוחנן, התייחס היום (חמישי) לאירועים בריאיון לרשת ב' והודיע: "חד משמעית נתבע את מי שהוריד את הדירוג שלנו ולא התארח".

אתמול כאמור, זכה בית המלון בנווה אטי"ב לביקורות שליליות פיקטיביות. בין היתר כתבו הגולשים: "מלון פנדה משתמש כעת בשטחים הציבוריים שלו בבושם הפאשיזם הידוע לשמצה כמפיג ריח הבחירה, שפותח במעבדות הימין הקיצוני הישראלי. אני מניח שריח הפאשיזם דבוק כעת מאוד לקירות ולשטיחים".

בנוסף נרשם: "המקום לא מכבד את עצמו. אירח מושחת שהורס את המדינה", וכן "אם יש אורחים מהסוג שהמלון הזה מקבל, אז כדאי לא להתקרב". "אם חשבתי אי פעם להתארח שם כבר לא אעשה זאת", נרשם בתגובה אחרת, והשנייה הוסיפה "מלון תומך בדיקטטורה".

מנגד היו מספר משתמשים שחיזקו את בעלי המלון. "כנסו לנקד את המלון בנווה אטיב ושתפו החלאות מנסים לחבל להם", ציין אחד מהם. משתמש נוסף רשם: "כל הכבוד למלון ולבעלים היקרים. נתאם בעזרת ה' בקרוב עם כל המשפחה".

תגיות:
בנימין נתניהו
/
שרה נתניהו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף