עמית סגל נגד הפרקליטות: "במדינת ישראל יש אנרכיה"

העיתונאי עמית סגל התייחס בראיון בחדשות 12 למפגיני קפלן, וכן ציין את יחסה של היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב מיארה לחסימות: "היא לא עושה דבר, זה העידוד שבשתיקה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
עמית סגל מתראיין | צילום: צילום מסך

הפרשן הפוליטי עמית סגל התראיין היום (שני) בחדשות 12 ומתח ביקורת על המפגינים בקפלן ועל התנהלותם של היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב מיארה ופרקליט המדינה עמית איסמן. "הולכת ורווחת בישראל תופעה, בעידודם של גלי בהרב מיארה ועמית איסמן, שלא עשו דבר ונתנו עידוד בשתיקתם".

עמית סגל
עמית סגל | צילום: באדיבות קשת 12

עוד הוסיף סגל: "כל אדם שיש לו עניין קטן כגדול - קם ומתחיל לחסום את איילון. לצערי הרב, לא מראים בתקשורת את האלימות הקשה שמגיעה מהמפגינים, כמו שהיה במצפה רמון, באילת או בכרם שלום. במדינת ישראל יש אנרכיה שבה כל אדם שרוצה, חוסם כבישים בשעות השיא או בשעות השפל. מתי שהוא רוצה וכמעט לא נעשה דבר. הגיע הזמן להפעיל יד ברזל מימין ומשמאל. על חרדים תמיד מפעילים אז זה לא בעיה", סיכם בציניות את דבריו. סגל העלה את תיעוד דבריו ברשת החברתית X, וכתב: "באדיבות הגיבוי של הפרקליטות למפגיני קפלן נוצרה בישראל אנרכיה של חסימות כבישים".

תגיות:
הפגנות
/
עמית סגל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף