בכל שנה, הצעדה למען ישראל היא האירוע היהודי הגדול ביותר בקנדה ואחת מצעדות הסולידריות עם ישראל הגדולות בעולם. חגיגה ידידותית למשפחה זו כוללת צעדה סימבולית בטורונטו ולאחריה פסטיבל לחגוג את התרבות הישראלית והיהודית.
כאירוע גיוס כספים למטרות צדקה, כל התרומות לצעדה תומכות בשירותים חברתיים ומאמצים הומניטריים בישראל המסייעים לתושבי המדינה הפגיעים ביותר - כולם ניתנים על ידי שותפי ה-NGO של UJA באזור. השנה, הכספים שייתרמו לצעדה יוקדשו לעזור לישראלים להתאושש מהטראומה של ה-7 באוקטובר, כולל תמיכה בתוכניות לעזור לקורבנות הטרור ולאלה הנאבקים בבעיות נפשיות.
לאור העלייה באנטישמיות בטורונטו, המשטרה הייתה נוכחת בצעדה במספרים חסרי תקדים. UJA והקהילה היהודית בטורונטו מעריכים מאוד את המאמצים הבלתי נלאים של שירות המשטרה של טורונטו להבטיח חוויה בטוחה בצעדה.