הטיל נפל בשטח פתוח סמוך למדרכה, פירק עמוד חשמל וגרם לנזק כבד עם הדף גדול. בנס לא היו נפגעים באירוע לאור התנהגות ראויה לציון של התושבים. מדובר ברחוב של בתים צמודי-קרקע, בהם נכנסו יושביהם לממ"דים ובאלו הישנים יותר הסתתרו הדיירים מאחורי קירות בטון וכך ניצלו חייהם. בין היתר נפגע בית שבו מתגורר תינוק והקיר שניצב בסמוך לעגלה שלו, שהייתה ריקה בחדר, ספג נזק רב. בנוסף, כתוצאה מהנפילה נפער בור בעומק של שלושה מטרים באדמה. אומדן הנזק הראשוני - מאות אלפי שקלים.
נציין כי מלבד 11 המבנים שספגו פגיעות משמעותיות נפגעו עוד 19 מבנים אחרים כתוצאה מהדף כאשר ככל שעוברות השעות הרשימה מתארכת.
"אחד הילדים התקשר ואמר לי 'הבית חארבו דארבו'", סיפרה מזל כשהיא רועדת. "אני אף פעם לא נכנסת לממ"ד, מזל שלא הייתי בבית אחרת הייתי נפגעת. אני מבקשת מכולכם - בכל אזעקה לכו למרחב מוגן, זה מציל חיים".