הבטיח ומקיים: יאיר בנו של גדי מוזס מתגלח לראשונה מאז שאביו נחטף

יאיר מוזס, בנו של שורד השבי גדי מוזס, הבטיח שלא יתגלח עד שאביו גדי יחזור הביתה, ולאחר 481 ימים, אתמול (חמישי) זה קרה - גדי מוזס חזר הביתה ויאיר קיים את הבטחתו והתגלח עם שובו

מאיה כהן צילום: צילום עצמיפלד ארבלי צילום: ללא
גדי מוזס מגלח את בנו יאיר מוזס לאחר שהבטיח כי לא יתגלח עד שאביו יחזור | צילום: מטה משפחות החטופים

כזכור, יאיר הבטיח והצהיר מול התקשורת כי לא יתגלח כלל עד העת שבה אביו יחזור משבי חמאס, אליו נחטף בשבעה באוקטובר.

הוסיף לומר כי "אנחנו לא יודעים בדיוק מה הוא יודע ומה הוא לא יודע על ניר עוז, ואנחנו חושפים את הכל בהדרגה, ושומעים ממנו מה הוא יודע על השבעה באוקטובר כי הוא היה שם. המחבלים לקחו אותו מהבית אבל אנחנו לא יודעים אם הוא מודע לעוצמת האירוע שקרה שם, ואנחנו לאט לאט נחשפים לזה יותר ויותר".

סיפר באנקדוטה כי "בקשה שהפתיעה אותנו זה שהוא ביקש אספרסו, שהגענו לבית חולים, ובערב הוא הרים כוסית עם הילדים. יש לנו עכשיו דרך ארוכה של שיקום והתאקלמות".

סיכם את דבריו ל"מעריב": "אנחנו שמחים שקיבלנו את הרגע הזה, אבל אנחנו לא שוכחים את 82 החטופים שעדיין בשבי. אנחנו חושבים שממשלת ישראל צריכה להתחיל במשא ומתן על השלב השני בעסקה באופן מידי כדי לא לסכן את הפעימה הנוכחית, וגם כדי להחזיר את כולם הביתה כמה שיותר מהר - חיים לשיקום וחללים לקבורה. רק הסצנה המחרידה של העברה שלהם לצלב האדום שראינו את זה פשוט סיוט, קצת אפשר להבין מה זה להיות בשבי".

תגיות:
גילוח
/
מכונת גילוח
/
גדי מוזס
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף