לפי דיווחי מד”א, צוותי חירום שהוזעקו למקום קבעו את מותם של אליאב ושחף, בשנות ה-30 לחייהם, במקום. בנוסף, אישה כבת 40 ופעוט כבן שנתיים נפצעו באורח בינוני, ואדם נוסף נפצע קל. הם פונו לקבלת טיפול רפואי בבית החולים סורוקה בבאר שבע.
פראמדיק מד”א אורי אוחיון וחובש רפואת חירום אייל גולדברג, שהיו מהראשונים להגיע לזירה, תיארו את האירוע הקשה: "מדובר בתאונת דרכים קשה בין 2 כלי רכב עם פגיעות פח קשות בחלקם הקדמי, אחד הרכבים היה בתעלה בצד הכביש. ראינו את הגבר לכוד ואת האישה בסמוך לרכב כשהם מחוסרי הכרה וסובלים מחבלה רב מערכתית. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הפציעות שלהם היו קריטיות ונאלצנו לקבוע את מותם במקום".
לפי סרטון שפורסם ועדי ראייה נוספים, התאונה התרחשה בעקבות עקיפה מסוכנת שביצעה נהגת רכב פרטי מסוג BMW, שניסתה לעקוף בקו לבן וסטתה מנתיבה – פגעה ישירות ברכבם של אליאב ושחף. מהמשטרה נמסר כי הנהגת עוכבה לחקירה, אך בשלב זה טרם הוגשו נגדה אישומים. הלוויותיהם של אליאב ושחף יתקיימו ביום ראשון בבית העלמין בבאר שבע.