סיגי שיתפה שבנה אליה: "מדבר בלי סוף. אנחנו צמאים לשמוע והוא צמא לדבר. הם עברו שם ניסים גלויים. המון, המון ניסים הם עברו במקום הזה. הוא כל הזמן הרגיש שיש מעליו כיפה ששומרת עליו. הוא חזר אלינו אבל מאוד מאוד קשה לו שהוא השאיר חבר מאחור. השאיר את אלון אהל מאחור וזה דבר שמאוד מציק לו. הוא כל הזמן מדבר על זה".
סיגי שיתפה שאליה אף סרב להשתחרר וביקש שאלון ישוחרר במקומו: "הוא ביקש שיוציאו את אלון ואמר שהוא יכול להישאר והם לא הסכימו. אלון ואליה נחטפו יחד מהמיגונית. הם 16 חודשים ביחד, עברו את כל החוויות הנוראיות האלה. אחרי שאלי ואור עזבו וחזרו לארץ - הם נשארו שם שניהם. אז הקשר הזה עוד יותר התחזק".
"אלון ידע שאליה אמור לצאת והם דיברו על זה. הם חגגו ביחד לאלון את היומולדת. הם חגגו לו - 'חגגו' כן? איך אפשר לחגוג בגיהנום האזה אבל הוא ניסה לעשות לו טוב. ביקש מהשובים עוגיות, עוגה. היה לו מאוד מאוד קשה לעזוב אותו. ואיך שהוא בא הוא אמר שחייבים להילחם עבור אלון כי הלב שלו לא יהיה שלם עד שאלון יחזור", הוסיפה.
סיגי שיתפה שאליה סיפר שבאותו רגע הבטן שלא התהפכה והיה לו מאוד קשה אך הוא נדרש לחייך ולנופף. היא אומרת שאליה ממש מרגיש חלק מהמאבק לשחרור החטופים ומצפה לרגע שיוכל להגיע לכיכר החטופים ולעשות כל מה שהוא יכול כדי להיאבק שכולם יחזרו הביתה.