"זאת השנה השנייה לאירוע הזה בחסות החברה לפיתוח קיסריה ומועדון רוכבי האופניים 'CCC'. בשנה שעברה הביאו רוכבים מקצועיים, הביאו בעלי צרכים מיוחדים שעשו את המקצה שלהם, וגם חילקנו מלגות. בשנה שעברה היו מאות, והשנה אני מצפה לכפול מכך. יש המון אנשים שבאים לתמוך ולהשתתף", אמר.
"המחשבה שלו להתקדם לכיוון העוטף, זה היה אירוע היסטורי", האב סיפר: "כל המשפחה מגויסת ועושה כל מה שצריך, כדי להנציח את סלמאן". הוא הזכיר את מעשי הגבורה של בנו ביום 7 באוקטובר, מעשים שהצילו חיי ישראלים רבים: "מה שעשה סלמאן ב-7 באוקטובר, כל המדינה יודעת. עצם המחשבה שלו לצאת ולא לחכות, ללכת ולהתקדם לכיוון העוטף, למרות שזה לא היה בכלל האזור שלו. זה היה אירוע היסטורי".
עימד פירט: "הוא נכנס לבארי, וכמה הוא הצליח לעשות שם. העובדה שרוב הקיבוץ עומד שלם, היא רק בזכות שלושת הטנקים שנכנסו לבארי, הוא עשה שם עבודה נהדרת".