טענות קשות הופנו בימים האחרונים כלפי השר לשעבר ואחד ממנהיגי הציבור החרדי בישראל, הרב אריה דרעי, מכיוונו של צביקה מור, אביו של החטוף איתן מור. מור טוען כי דרעי לא נפגש עמו או עם מישהו מהפורום שבו חבר מור, "פורום תקווה". עוד הוא טוען כי זאת חרף פניות חוזרות ונשנות ללשכתו של דרעי.
מי שעורר סערה ופרסם זאת בחשבונו ברשת X הוא העיתונאי ישי כהן, קיים את הריאיון עם מור ובציוצו, כתב: "שלושה חודשים נוספים חלפו ויו״ר ש״ס, אריה דרעי, עדיין לא מצא את הזמן לפגוש אבא שבנו נחטף לרצועת עזה. בלתי נסלח". זאת לצד קטע מאותו ריאיון עם מור, בו הוא מספר על המקרה.
את הדברים שמייחס כהן לדרעי, אמר בריאיון ב"כיכר השבת" מור, שכזכור בנו איתן עדיין נמצא בשבי חמאס בעזה. "יצא לנו לדבר עם גולדקנופף, יצא לנו לדבר עם גפני, אריה דרעי לא מוכן לפגוש אותנו", אמר מור בריאיון והוסיף: "15 חודשים, מתחילת המלחמה, ניסינו המון פעמים, יש לנו הכל מתועד, יש צילומי מסך, הוא לא מוכן לפגוש אותנו".
שלושה חודשים נוספים חלפו ויו״ר ש״ס אריה דרעי עדיין לא מצא את הזמן לפגוש אבא שבנו נחטף לרצועת עזה. בלתי נסלח. https://t.co/ENziZnSruE
— ישי כהן (@ishaycoen) April 17, 2025
כאשר נשאל מור על תגובת לשכת דרעי שאמרה כי לא הייתה פנייה בימים האחרונים, השיב: "יש לנו צילומי מסך. חוץ מזה, אם הוא שומע אותנו מבקשים לבוא, למה הוא לא מזמין אותנו אליו? נכון או לא? אני אומר, יש לנו צילומי מסך עם העוזרים שלו, וזה פשוט לא קורה".