בשורה רעה להורים: שיבושים בגני הילדים ובבתי הספר החל משבוע הבא | כל הפרטים

הלימודים במוסדות החינוך בערים: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע יחלו בשעה 10:00. השיבושים יחולו על כל גני הילדים, בתי ספר היסודיים וחטיבות הביניים, למעט מוסדות החינוך המיוחד בהם הלימודים יתקיימו כרגיל

יובל בגנו צילום: באדיבות המצולם
תלמידים חוזרים ללימודים
תלמידים חוזרים ללימודים | צילום: אבשלום ששוני
2
גלריה

הסתדרות המורים פותחת בצעדי מחאה, והחל מ- 27.4.25 (ראשון) הלימודים בכל מוסדות החינוך (גני ילדים, בתי ספר יסודיים וחטיבות הביניים), בערים: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע יחלו בשעה 10:00.

מוסדות החינוך לחינוך מיוחד (בתי ספר וגנים) מוחרגים מהחלטה זו. הם ילמדו כרגיל. בשעתיים הראשונות (8:00-10:00) יקיימו עובדי ההוראה אסיפות הסברה, וזאת בהמשך להודעה על סכסוך העבודה שהוכרז לפני חג הפסח.

הסתדרות המורים דורשת ממשרד האוצר להפחית את גובה הקיצוץ בשכר עובדי ההוראה, אשר עומד על 3.3% ואמור להיכנס לתוקף בתאריך ה- 1.5.25. זאת ועוד, הסתדרות המורים דורשת שלא להפלות לרעה את עובדי ההוראה ביחס לשאר עובדי המגזר הציבורי.

"למרבה הצער, על אף המאמצים הרבים של הסתדרות המורים להגיע להסכם להפחתת הקיצוץ, האוצר משך את הזמן עד לרגע האחרון. באוצר ניהלו את המשא ומתן בחוסר תום לב, והובילו אותו למבוי סתום", נמסר מהסתדרות המורים.

יפה בן דויד
יפה בן דויד | צילום: אבשלום ששוני
תגיות:
שביתה
/
בתי ספר
/
הסתדרות המורים
/
גני ילדים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף