"אנחנו מדברים על עשרות מפונים, עשרות נפגעים. הוקם מרכז משפחות שהרשות המקומית הקימה. אנחנו מפנים את כולם למרכז המשפחות, מטפלים בכל הנפגעים באמצעות מד״א ורואים שאין סכנות נוספות", אמר.
"החשוב מבחינתנו בשלב הזה זה לוודא שאין אף אחד שעדיין כלוא ועדיין לכוד. אנחנו מניחים שיש, כי זו זירה מורכבת. היא זירה מאוד מאתגרת לכוחות שעוסקים בחילוץ והצלה. חלקה קרסה לגמרי וחלקם של האנשים נמצאים במבנה, ולכן, ככל שעובר הזמן, התמונה מתבהרת. אין ספק שיש לנו עוד הרבה זמן של עבודה בזירה הזו, ואנחנו לאט-לאט נייצב את הכל. הזירה מיוצבת, הזירה בשליטה".
"אנחנו מבקשים מהציבור להישמע להנחיות, צפויות עוד אזעקות בהמשך במטחים, ולכן חשוב לנו שהציבור יהיה במקום מוגן ולא יהיה פה ברחוב ולא יפריע לעשייה. יש רצון טוב של כולם לעזור, אבל בשלב הזה אנחנו רוצים לייצר סדר כדי שנוכל להמשיך ולעבוד ולהציל חיי אדם. המטרה העיקרית של כולנו זה להציל חיי אדם, ואת זה אנחנו כרגע עושים בשביל זה. אנחנו פיזרנו את כוחותינו בבתי החולים כך שכל הזמן מגיעים עוד ועוד נפגעים, ואנחנו צוברים אותם. בסופו של דבר נעשה סיכום לכל, ותקבלו את הנתונים", הוסיף.